Je winkelwagen is leeg
Service en Garantie
Antwoord
 • Heb ik garantie op mijn aankoop?

  Als je een nieuw apparaat aanschaft, dan heb je altijd kans dat dit kapot gaat. Hier zit je nooit op te wachten. Ondanks dat wij streven naar de beste kwaliteit, kan er altijd iets mis gaan. Gelukkig is er dan de garantie. Ook bij producten die je bij in3keer.nl aanschaft zit er, tot op zekere hoogte, garantie op de apparatuur. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de manier waarop het apparaat er mee is opgehouden. In verreweg de meeste gevallen is de (standaard) fabrieksgarantie de beste oplossing voor je. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kunnen we altijd kijken naar alternatieven.

   

  De fabrieksgarantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. Onder wettelijke garantie wordt verstaan dat het product is en moet doen wat jij er als consument van verwacht. Dit moet uiteraard wel binnen het redelijke liggen. Hieraan is geen termijn gekoppeld.

   

  De termijn kan echter per product verschillen. Indien je product binnen de garantietermijn defect is gegaan, dan verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice (email: info@in3keer.nl of 085-4019868. Op werkdagen van 9.00 uur - 17.00 uur). Wij zullen je dan nader informeren.

   

   

 • Nemen jullie ook oude apparaten mee terug?

  De bezorger neemt, als je dat wilt, gratis je oude apparaat mee. Zorg er dan wel voor dat het apparaat ontkoppeld is, gereed staat en ontdaan is van water, etensresten en dergelijke. De transporteur bepaalt bij twijfelgevallen ter plaatse of afhaling mogelijk is.