Je winkelwagen is leeg
Annuleren en Retourneren
Antwoord
 • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

  Je kan zonder opgaaf van redenen het product binnen 14 dagen na de dag van ontvangst retourneren. Wij willen je graag verzoeken om dit voor de snelste afhandeling binnen de gestelde termijn per email of telefoon door te geven aan onze klantenservice (info@in3keer.nl of via 085-4019868. Op werkdagen van 9.00 uur - 17.00 uur). Zij zullen je nader informeren. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

   

  Je kan ook onderstaand formulier uitprinten en invullen:

  Het herroepingsrecht

  U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

   

  Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

   

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

   

  Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

   

  Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

  Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@in3keer.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

   

  Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

   

  Terugbetaling

  Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen vijf dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

  U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 55 zullen bedragen.

   

   

  Modelformulier voor herroeping

  (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

   

  - Aan in3keer.nl postbus 14 2350AA LEIDERDORP info@in3keer.nl

   

  - Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende

   

  de verkoop van de volgende goederen:

  de levering van de volgende digitale inhoud:

  de verrichting van de volgende dienst herroept/herroepen:

   

  - Besteld op(*)/Ontvangen op(*)

   

   

  - Naam/Namen consument(en)

   

   

   

  - Adres consument(en)

   

   

   

  - Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

   

   

   

  - Datum

   

  (*) Doorhalen wat niet van toepassing is

   

 • Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

  Indien je de bestelling wilt annuleren, moet je zo spoedig mogelijk contact opnemen met onze klantenservice (email: info@in3keer.nl of 085-4019868. Op werkdagen van 9.00 uur - 17.00 uur). Als de bestelling is aangeboden aan de transporteur is annuleren helaas niet meer mogelijk. Je kunt uiteraard altijd je product zonder opgaaf van redenen retourneren.

 • Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen?

  Wijzigen van de bestellen kan niet via de website. Wij verzoeken je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice (email: info@in3keer.nl of 085-4019868. Op werkdagen van 9.00 uur - 17.00 uur). Of een bestelling kan worden gewijzigd is afhankelijk van de bestelstatus.