Je winkelwagen is leeg
Bezorgen
Antwoord
 • Wanneer komt mijn bestelling?

  Bij de producten staat de verwachte levertijd aangegeven. Nadat je bestelling is verwerkt ontvang je bericht wanneer de producten zijn verzonden. Grotere of zwaardere producten worden verzonden via een transporteur die contact met je opneemt om de levering met je af te stemmen.

  Indien we niet binnen 5 werkdagen de bestelde artikelen kunnen leveren, informeren wij jou direct zodat in dat geval de opdracht eventueel geannuleerd kan worden en dat het geld per omgaande en uiterlijk binnen 5 werkdagen wordt teruggestort.

 • Waarom kan ik geen ander afleveradres opgeven?

  Voor het uitvoeren van de creditcheck hebben wij de actuele adresgegevens nodig. Het is daarom niet mogelijk om een ander afleveradres op te geven.

 • Kan ik mijn aankoop in laten bouwen/laten installeren?

  Dat is afhankelijk van het soort en type product. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de werkzaamheden en het product. Indien je hier gebruik van wenst te maken, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice (info@in3keer.nl of op 085 401 98 68. Op werkdagen van 9.00 uur - 17.00 uur). We zullen je dan een indicatie geven van de kosten. 

 • Hoe werkt de aansluitservice?

  Standaard worden onze producten bij de voordeur of in de portiek afgeleverd. Als je wilt dat onze transporteur het apparaat naar boven tilt (zowel in een huis als in een appartement), dan kan je gebruik maken van onze aansluitservice. De bezorgers tillen de machine dan naar de door jou gewenste plek, sluiten hem aan en nemen, als je deze hebt, je oude apparaat gratis mee terug. Dit alles tegen een meerprijs van €30,-. Als je geinteresseerd bent, kan je bij je bestelling de aansluitservice aanvinken. De €30,- wordt dan meegenomen in je maandtermijnen.

  Als je geen gebruik wenst te maken van de aansluitservice, maar je oude apparaat moet wel mee terug genomen worden, meld het ons dan even via info@in3keer.nl. Hou er dan wel rekening mee dat de oude machine leeg, schoon en ontkoppeld bij de voordeur (of in het portiek) moet staan. Dan zijn er uiteraard geen kosten aan verbonden.

 • Nemen jullie mijn oude apparaten mee terug?

  Het is gebruikelijk om oude apparaten zoals wasmachines, drogers, koelkasten etc. mee te nemen zodat ze recycled kunnen worden. Je dient er wel voor te zorgen dat de apparaten ontkoppeld en leeg klaarstaan voor transport.