Je winkelwagen is leeg
Annuleren en Retourneren
Antwoord
 • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

  Je kan zonder opgaaf van redenen het product binnen 14 dagen retourneren. Je dient dit binnen de gestelde termijn per e-mail door te geven aan onze klantenservice (info@in3keer.nl of via 085-4019868. Op werkdagen van 9.00 uur - 17.00 uur). Zij zullen je nader informeren. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

   

  Je kan ook onderstaand formulier uitprinten en invullen:

  Het herroepingsrecht

  U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

   

  Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

   

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

   

  Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

   

  Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

  Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@in3keer.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

   

  Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

   

  Terugbetaling

  Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen vijf dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

  U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 55 zullen bedragen.

   

   

  Modelformulier voor herroeping

  (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

   

  - Aan in3keer.nl postbus 14 2350AA LEIDERDORP info@in3keer.nl

   

  - Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende

   

  de verkoop van de volgende goederen:

  de levering van de volgende digitale inhoud:

  de verrichting van de volgende dienst herroept/herroepen:

   

  - Besteld op(*)/Ontvangen op(*)

   

   

  - Naam/Namen consument(en)

   

   

   

  - Adres consument(en)

   

   

   

  - Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

   

   

   

  - Datum

   

  (*) Doorhalen wat niet van toepassing is

   

 • Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

  Indien je de bestelling wilt annuleren, moet je zo spoedig mogelijk contact opnemen met onze klantenservice (email: info@in3keer.nl of 085-4019868. Op werkdagen van 9.00 uur - 17.00 uur). Als de bestelling is aangeboden aan de transporteur is annuleren helaas niet meer mogelijk. Je kunt uiteraard altijd je product zonder opgaaf van redenen retourneren.

 • Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen?

  Wijzigen van de bestellen kan niet via de website. Wij verzoeken je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice (email: info@in3keer.nl of 085-4019868. Op werkdagen van 9.00 uur - 17.00 uur). Of een bestelling kan worden gewijzigd is afhankelijk van de bestelstatus.